Cautare

61538 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din prahova" (5.76 secunde)
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
Lucrarile prezente la Calarasi prin bunavointa autorului si a organizatorului pentru Romania - Directia Judeteana pentru Cultura Prahova, au mai fost expuse incepand cu anul 2013 la Castelul Pelisor si la Muzeul Satului din Bucuresti.
Calatorie spre centrul Pamintului Cum s-a desfasurat cursa ciclista la cea mai joasa altitudine din Romania, la minus 208 metri, in mina de sare Slanic Prahova. Inspirat de romanul lui Jules Verne, organizatorul Paul Dragan a gandit un traseu de 3 kilometri printr-un tunel din interiorul minei de sare:
Presedintele filialei PSD Prahova, deputatul Marian Saniuta, ii roaga public pe colegii sai din teritoriu sa nu mai faca declaratii referitoare la sustinerea unui candidat pentru functia de presedinte al PSD, intrucat astfel de gesturi amintesc de cele ale PCR, inainte de 1989.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
Dupa referendumul din 19 mai, exact asa spusese poporului: ... Ce treaba avea presedintele cu poporul din trei in trei luni in piata, nu era foarte clar nici atunci si n-a devedit nici pe parcurs. ... Asa s-a dus sa manance placinte in casa unor cetateni din Covasna.
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Roberta paraseste scaunul din Camera Deputatilor? PDL este dispus sa o sacrifice si sa ii ofere sefia CJ Prahova Potrivit site-ului pesurse.ro pedelistii nu sunt de acord s-o schimbe pe Roberta Anastase de dragul opozitiei.
Din numarul total de locuinte, 64 vor fi construite in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, 60 vor fi in orasul Valenii de Munte din Prahova, in timp ce la Falticeni, Suceava, vor fi construite 56 de locuinte.
La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli. Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova.
Declaratiile repetate de dezaprobare a actiunilor conducerii PSD facute de social-democratul Antonie Iorgovan vor fi luate astazi in discutia sedintei filialei de la Campina, din care acesta face parte.
Delegatia Permanenta a discutat ieri excluderea Monei Musca, insa si liberalul Dinu Patriciu a dat socoteala in fata conducerii filialei PNL Prahova, al carei membru este, pentru afirmatiile referitoare la oportunitatea unei aliante a liberalilor cu PSD.
Onoruri pentru fostii lideri ai PSD Mircea Geoana a mai declarat sambata, la Conferinta extraordinara de la PSD Prahova, ca sustine propunerea prahovenilor de a infiinta, prin Statut, functia de presedinte de onoare sau de presedinte fondator al partidului, pe care ar urma sa o ocupe Ion Iliescu.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... CAP Consortium Autostrada Prahova; ... Consortiul pentru Autostrada Prahova;
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Incendiu puternic la o fabrica de lactate din Prahova. Zeci de pompieri intervin
Focar de raie la un centru al Directie de Protectie Sociala din Prahova. Aproximativ 20 de bolnavi care au diverse grade de handicap au fot diagnosticati.
Un incendiu de amploare a izbucnit, noaptea trecuta, la Manastirea Turnu din localitatea Targsoru Vechi, judetul Prahova.
Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache a fost instiintat de presedintele organizatiei, deputatul Marian Saniuta, ca va trebui sa elibereze spatiul pe care biroul sau parlamentar il ocupa in sediul PSD Prahova, reprosandu-i-se lipsa de implicare in activitatea filialei.
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
google-analytics.com